tiistai 21. toukokuuta 2013

Jauhelihakeitto

Keitot ovat meidän kuusihenkisessä lapsiperheessä nopeasti valmistuvaa perusruokaa, jota yleensä tehdään kahden syömäkerran annos kerralla. Seuraavassa perusresepti jauhelihakeitolle; valmista keittoa noin 5 litraa.


12 isoa perunaa (kuutioituna noin 2 litraa)
2 pss Rainbow'n Isot keittojuurekset -pakastetta
2 lihaliemikuutiota 
700 g naudan paistijauhelihaa
suolaa
mustapippuria

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi. Ruskista jauheliha ja mausta suolalla sekä mustapippurilla. Lisää keittojuurekset, lihaliemikuutiot ja ruskistettu jauheliha perunakattilaan. Keitä vielä noin 7 minuuttia. Lisää nestettä ja mausteita tarpeen mukaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti