3 rkl öljyä
1 iso kesäsipuli varsineen
1 valkoinen (tai keltainen) kesäkurpitsa
1 vihreä kesäkurpitsa
5 dl vettä
1 pkt yrttimaustettua tomaattimurskaa (esim. Rainbow tai Pirkka)
1 pieni prk tomaattipyreetä
1 reilu rkl kasvisliemijauhetta tai 1 kasvisliemikuutio
1 prk Valio Crea maustettu ruokakerma, Kippari
Pilko sipuli varsineen. Pilko kesäkurpitsat. Lorauta ison kattilan pohjalle öljyä. Kuullota sipuli ja kesäkurpitsat öljyssä. Lisää vesi, tomaattimurska ja -pyree sekä kasvisliemijauhe (tai -kuutio). Hauduta miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää kerma ja kiehauta.
Tarkista maku. Halutessasi voit lisätä tuoreita yrttejä, kuten basilikaa, oreganoa ja/tai persiljaa. Valkosipulin ystävät voivat lisätä myös pari valkosipulin kynttä.
Herkullinen resepti, pitääpä joskus kokeilla!
VastaaPoistaMinulla on sinulle iloisia uutisia, tulehan kurkkaamaan: http://modernistikodikas.blogspot.fi/2014/08/paivan-fiilikset-ja-designarvonnan.html
Oih, toden totta: hyviä uutisia ;-) Kiitos!
PoistaMaukkaan oloisia reseptejä,helpot ohjeet,eikä kummallisia kommervenkkejä. Kiitos. Liityin lukijaksi,taidan olla ensimmäinen :D
VastaaPoistaJee, tervetuloa! Tämän ruokablogin "markkinointi" on jäänyt vähän vähemmälle viime aikoina, joten aktiivisia lukijoita ei ole vielä kertynyt. Ehkä nyt muutkin uskaltautuvat mukaan ;-)
Poista