1/2 kesäkurpitsaa
1 suippopaprika
2 kesäsipulia
Ruoveden herkun juuresmaustetta
mustapippuria
suolaa
rasvaa tai öljyä paistamiseen
Pilko kasvikset peukalonpään kokoisiksi paloiksi. Paista kasvikset pannulla tai grillaa folioon käärittynä grillissä. Mausta.
Kasvishöystöön sopii myös mm. kukkakaali, parsakaali ja feta-juusto.
Hyvää kasvislisuketta on myös isot paprikasuikaleet ja sipulin suikaleet paistettuna pannulla pienellä rasva määrällä. Siihen ei tarvitse lisätä suolaa eikä mausteita niin hyvää on. Teen tuota usein lisukkeeksi tortilloihin tai ihan vain muuten vaan esim lihalle kaveriksi tai kanalle. Kiitos taas hyvistä ruokavihjeistä.
VastaaPoistaAivan, kasvikset eivät välttämättä tarvitse edes mausteita, varsinkaan näin loppukesästä, kun kasvikset ovat tuoreita sekä kotimaisia ja siten maukkaita sellaisenaan.
Poista