Pohja:
150 g leivontamargariinia
3 dl tattarijauhoja
1 1/2 dl tattarihiutaleita
1 kananmuna
Nypi margariini ja jauhot tasaiseksi ryynimäiseksi seokseksi. Sekoita joukkoon kananmuna. Painele taikina piirakkavuokan pohjalle ja reunoille.
Täyte:
3 kananmunaa
2 1/2 dl ruokakermaa
250 g maitorahkaa
2 dl juustoraastetta
1 rkl Ruoveden herkun juuresmaustetta
1 tl aromimaustetta
400 g kesäkurpitsaa
1 kesäsipuli varsineen
1 suippopaprika
suolaa
Raasta kesäkurpitsa karkeaksi raasteeksi. Pilko sipuli ja paprika. Sekoita täyteaineet keskenään ja levitä piirakkavuokaan. Paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Tarjoile salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti