4 munaa
1,5 dl sokeria
1 tl leivinjauhetta
1,5 dl jauhoja
170 g tummaa suklaata
170 g voita tai margariinia
Vaahdota munat ja sokeri. Sulata suklaa ja rasva. Yhdistä ainekset. Paista 200 asteisessa uunissa 15-20 min.
Itse olen tehnyt tuota gluteenittomista jauhoista sekä maissijauhosta, mutta toiminee myös vehnäjauholla. Lisäksi suklaata olen aina laittanut hieman reilusti, kun käytössä on ollut 200 g:n suklaalevy ;-) Olen sulattanut suklaan ja rasvan kerralla mikrossa. Paistamisessa on huomioitava se, että kakun on tarkoitus jäädä pehmeäksi siis (vähän raa'aksi) ja paistoaikaa kokeilemalla saa itselle mieleisen. Meidän kiertoilmauunissa tulee juuri sopiva 17 minuutissa ;-)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti