2 pkt canneloneja
1,5 kg naudan paistijauhelihaa
4 sipulia
4 pkt yrttimaustettua tomaattimurskaa (esim. Pirkka tai Rainbow)
mustapippuria myllystä
2 tl lihaliemijauhetta
4 dl vettä
4 dl juustoraasteta
4 dl ruokakermaa
Ruskista jauheliha. Kuullota seassa pilkotut sipulit. Lisää mausteet ja tomaattimurska. Huuhtele tomaattimurskapurkit vedellä ja lisää vesi joukkoon. Hauduta hetki. Lisää juustoraaste.
Lado cannellonit voideltuun irtopohjavuokaan pystyyn. Tarvittaessa korota vuoan reunoja leivinpaperin avulla. Täytä cannellonit jauheliha-tomaattiseoksella. Kaada päälle ruokakerma. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti