3 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
8 dl vettä
2 kesäsipulia varsineen
1 1/2 kg valkokaalia
800 g naudan paistijauhelihaa
mustapippuria
2 tl meiramia
2 rkl siirappia
4 dl lihalientä
Keitä puuroriisi suolalla maustetussa vedessä lähes kypsäksi; kunnes kaikki vesi on imeytynyt.
Pilko sipulit ja kuullota pannulla. Lisää jauheliha ja ruskista liha. Mausta suolalla ja pippurilla.
Pilko kaali ja kuullota kaalisilppua pannulla 5-10 minuuttia. Mausta kaali meiramilla ja siirapilla.
Yhdistä ainekset uunivuokaan ja kaada päälle lihaliemi. Paista kaalilaatikkoa 200-asteisessa uunissa noin 60 minuuttia. Tarjoile puolukkahillon kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti