10 kerää Tagliatelle-nauhapastaa (2 per ruokailija) tai gluteenitonta maissipastaa (kuvassa)
suolaa
vettä
Keitä pasta väljäsä suolalla maustetussa vedessä pastapaketin ohjeen mukaan. Hämmennä pastaa keittämisen välillä, jotta pasta jää irtonaiseksi. Valuta ja huuhtele kypsä pasta viileällä vedellä.
Kastike:
400 g kinkkusuikaleita
1 pkt pekoniviipaleita
1 punasipuli
mustapippuria myllystä
tuoretta basilikaa
(suolaa)
5 dl ruokakermaa
Leikkaa pekoniviipaleet ohuiksi suikaleiksi pannulle ja ruskista. Suikaloi sipuli ja kuullota pekonin joukossa. Lisää kinkkusuikaleet ja ruokakerma. Mausta. Hauduta hetki. Suolaa ei välttämättä tarvita, sillä pekoni on usein melko suolaista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti